Loading...

Tuesday, 31 May 2011

BIARKAN MUZIK ITU MNGALIR DI JIWA ANDA.....

Assalamualaikum...........




still x dapat tido lagi.huhuhuhu,KENAPA X DPT TIDO NI?????
Ermmmmnk bercerita sikit pasal muzik ni.Aku sebenarnya layan semua muzik,JANJI sedap di halwa telinga aku






So nk dijadikan cerita aku ngan kwn aku sorang ni(awal) ni g ler ke SPARX KL coz SONS OF ADAM perform kt situ,nk dijadikan cerita aku mmg x berape kenal ngan band ni,Band lama ler katakan.............
muzik diorang lebih kpd rock....So telinga aku leh terima ler....Dan diorag mmg perform yg terbaik wokkkkk...


hahahahaha,part yg paling syok bila diorg ajk nyanyi bersama2 lagu manbai(kau ilhamku)punyer ler syok wktu tu
ditambahkan lagi dgn kehadiran seseorg yg sngat-sangat aku cintai....huhuhuhu(bertepuk sebelah tangan jer....) so mmg felling habis wktu tu,So dpt jugak arr aku tangkap projek ngan diorang ni,mashuk.......
diorang akan perform kt seremban 5,6 ni,so i am waiting this moment..........Ok aku sertakan gambo diorang sekali tuk tatapan korang semua.......

barang kesayangan aku........

dh masuk kul 3.17 am ni,dn sudah pasti aku masih lagi x dapat tido.....ermmmm x tahu ler kenapa?x tahu nk bt ape benda....si aku decide nk cerita pasal hot stuff...hahaha brg2 yg aku beli pakai duit aku sendiri,x de pinjam kt sap2 tau?Ok barang yang pertama:

PSP SLIM 3000:

yg ni aku beli masa first gaji aku,huihuhuhu.Rabak gak arr poket aku masa tu
ermm harga dia klu x silap aku masa tu RM 1050.00.Masa mula2 beli tu mmg kemaruk abis arr
siang,, malam dok layan benda alah ni,Biase arr budak kampong cam aku mn ler tahu bnda2 cam ni,lain ler bebudak bando yg celik2 jer semua benda ni semua dh de.
tp aku cukup berpuas hati coz aku beli benda alah ni pakai duit aku.
But the problem skrang aku dh lama x main benda alah ni,dek kerana kesuntukan masa,so x tahu ler bila agaknyer akan aku main benda alah ni,coz bnyak lagi game yg x abis main ni........ermmm






sebenarnya bnyak lagi barang2 or gajet2 yg aku beli so aku lampirkan beberapa keping gambo tuk korang tengok ek?

Sunday, 15 May 2011

aishiteru(aku cinta kamu)

Ni adelah lagu dari drama sinetron indonesia(cinta melody).
ermmm...makna dlm lagu ni cukup mendalam.Memandang kan aku pon dh semakin jauh ngan dia.
kadang2 aku rase yg dia ni mcm x de perasaan,atau dia malu nk mngaku,ermmm ataupon aku yg bertepuk sebelah tangan,huhuhuhu


Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali