Loading...

Wednesday, 6 April 2011

ermmm...aku pon x tahu nk tulis pe ni,ni first time tulis kt blog ni,still wondering nk tulis pe ek?
Aku ni br jer kene mss ,so skrang ni tgh x de keje,huhuhu
sebenarnye masih lg dlm dilema
ermmmm cube korang bayangkan tuhan menguji aku.dengan proses pemberhentian kejenya,dh tu leh plak aku dok jatuh cinta kt gadis ni,benda ni berlaku secar senyap dan spontan.
Bt pengetahuan korang aku bekerja di SAPURA RECOURSES BERHAD sbg maintenance,so pe yg company bt sekarang diaorg amik outsource company,so kitaorg ni dia bg ler MSS.
nk di jadikan citer,aku leh lak terjatuh cinta dgn seorang gadis dr company outsource ni,huhuhuhu,
korang bayangkan lah dh bape lame aku berdoa ngan tuhan klu boleh aku x nk de perasaan cinta tu.
Bkn pe x sanggup dikecewakan lagi.
dan sebenarnya aku sendiri x menyangka hasil gurauan dan usikan dari kwn2 mnjadi kenyataan,dan semestinyer aku sendiri x mnyangka yg aku leh jatuh cinta,argggghhh
perkenalan ku baru jer dua bln,dan ajaib kan?iyanya boleh membuatkan bibit2 cinta itu dtg kembali.sungguh hebat kuasa mu tuhan.
ermmm...aku rasa kali pertama yg betul2 aku sukakan dia ,waktu dia nk bt bayaran downpayment kete dia,
dia try nk kuar duit tuk kete dia,sekali x leh kuar,time tu aku tngok muka dia merah padam.
Tapi masallah....time tu ler dpt kurasakan seperti angin lalu sepoi-sepoi bahasa,terlampau cantik aku lihat wajahnya ketika itu,cukup menyerlah dgn baju kurung merah yg dipakainya......subhanallh,indah sungguh ciptaan tuhan.untuk pengetahuan korang ,secara outomatik kaki ku melangkah pergi ke arahnyer,dn mnghulurkan bantuan,selamat ler wktu tu gaji baru kuar,hehehehehe.aku pon x tahu pe yg special sngt dgn dia ni,tp pabila bersamanye hati aku senang....cara dia bercakap,ketawa,marah dn bnyak lagi la....
untuk pengatahuan korang ini ler kali pertama aku melafazkan kata cinta aku pd seseorang.....tp gelojoh sngt ke aku ni terus ajk dia kawen....huhuhuhu
sebenarnya aku pon x pasti??????
dia pon x berkata tidak mahupon iya.so aku jd bingung,dia kata kwn dulu.
pe lagi yg aku perlu buktikan padamu bahawa aku sngat cintakan mu........
hatimu mmg cukup keras AISYAH....
alhamduliallah hati aku cukup tenang skrang.
aku sudah berusaha utk memenanggi hatimu AISYAH
pe yg mampu ku bt sekarang hanya mampu berdoa pd tuhan yg maha esa agar dibukakan pintu hatimu untukku.......

1 comment:

  1. insyaAllah...org y sabar akan menang..-amin-
    aku sntiase doakn y tetbaik tok famly =)
    = amazedaya.blogspot =

    ReplyDelete